Jan 162012
 

Tre glade vinnere, Martin Smidt, Inga Juuso og Asbjørn Berson

Bárut og Inga Juuso ble tildelt Spellemannprisen for 2011 i åpen klasse. Prisen ble delt ut i forkant av showet i folketeatret – i programposten “Jungeltelegrafen” på NRK. Trioen mottar prisen i denne kategorien som tidligere er vunnet av Jaga Jazzist, Kristin Asbjørnsen, Farmers Market, Live Maria Roggen, Hanne Hukkelberg, Nils Petter Molvær, Frode Fjellheim og en rekke andre profilerte artister i norsk musikkliv.

Det er mange som har bidratt på cd’en “Balggis”, og vært medvirkende til at Bárut fikk spellemannsprisen. Vi ønsker å takke Audun Eriksen, Ánte Mihkal Gaup, Hildegunn Øiseth og Annbjørg Hætta: Dere er hver og én fantastiske musikere som det er en stor ære å få arbeide sammen med.

En helt spesiell takk går til produsenten vår Frode Fjellheim, som har arrangert, produsert, mikset og bidratt som medmusiker og komponist på produksjonen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)