Medlemmer

Inga Juuso

Inga Juuso

Inga jobbet for Kultur i Troms fra 1999 i samarbeid med ledende jazzmusikere  Hun var skuespiller i Kautokeino-opprøret (film)[11] samt joikmedvirkende på utgivelser med joikfusion-orkesteret Orbina. Sammen med Bárut vant hun Spellemannprisen 2011 i åpen klasse for albumet Bálggis.

Som slagverker har han bakgrunn fra ensembler som f.eks. Dadafon, Billuca Ensemble, Bárut og prosjekter i regi av Rikskonsertene. Han har turnert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Nederland, Italia, Russland og Estland, og har gjort en rekke plate-, radio- og TV-innspillinger med nevnte ensembler og som studiomusiker.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etter utdannelsen på Ingesunds Musikhögskola ble Hildegunn Øiseth ansatt i Bohuslän Big Band. Hun turnerte med dem hele 90-tallet, samtidig som hun utviklet sitt eget uttrykk ved hjelp av elektroniske effekter. Lengselen etter å utforske ulike kulturer førte henne senere til et frilansliv i sørlige Afrika. Videre har hennes reiser i Asia og Midtøsten med norske tradisjonsinstrumenter som bukkehorn og neverlur i bagasjen vært en stor inspirasjonskilde de senere år.

Audun har spilt didjeridu siden midten av 90-tallet og reist rundt i Australia og Europa for  å utvikle teknikker og musikalsk inspirasjon. Foruten å ha spilt i forskjellige band har han turnert mye med eksperimentelle og hjemmelagde musikkinstrumenter.  Blant annet med barneforestillingen “Ikke bare rør” med Truls Lorentzen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Svein er bunnsolid bassist og har spilt med Mari Boine i flere år i tillegg til en rekke andre artister i Norge og resten av Skandinavia, bl.a. med Roger Ludvigsen og Ingor Ante Aillu Gaup. Svein har også en lang diskografiliste både som bassist og produsent, bl.a. Hildegunn Øiseth sin utgivelse “Hildring”. Han har også spilt med Inga Juuso i flere år og kjenner det samiske miljøet veldig godt.