Bárut ble tildelt spellemannsprisen i åpen klasse!

Tre glade vinnere, Martin Smidt, Inga Juuso og Asbjørn Berson

Bárut og Inga Juuso ble tildelt Spellemannprisen for 2011 i åpen klasse. Prisen ble delt ut i forkant av showet i folketeatret – i programposten “Jungeltelegrafen” på NRK. Trioen mottar prisen i denne kategorien som tidligere er vunnet av Jaga Jazzist, Kristin Asbjørnsen, Farmers Market, Live Maria Roggen, Hanne Hukkelberg, Nils Petter Molvær, Frode Fjellheim og en rekke andre profilerte artister i norsk musikkliv.

Det er mange som har bidratt på cd’en “Balggis”, og vært medvirkende til at Bárut fikk spellemannsprisen. Vi ønsker å takke Audun Eriksen, Ánte Mihkal Gaup, Hildegunn Øiseth og Annbjørg Hætta: Dere er hver og én fantastiske musikere som det er en stor ære å få arbeide sammen med.

En helt spesiell takk går til produsenten vår Frode Fjellheim, som har arrangert, produsert, mikset og bidratt som medmusiker og komponist på produksjonen.